top of page
Wildlife

HYPNOTHERAPIE

Insight loading

In dit geval uiteraard geen hocus pocus maar wel een heuse therapievorm! 

Jij bent en blijft gedurende de hele sessie de baas en je zal ook nooit iets doen wat niet strookt met jouw eigen wil. Iets helemaal anders dan wat je te zien krijgt bij show-hypnose waarbij het enkel draait om spektakel. 

Met hypnotherapie word je in een andere staat van bewustzijn gebracht waarbij je brein of onderbewuste ontvankelijker is voor suggesties. Je aandacht wordt naar binnen gericht door mijn stem met de focus op innerlijke gewaarwordingen, gevoelens, ervaringen en belevingen. Jouw onderbewustzijn gaat met deze suggesties die zijn ingebracht in jouw brein voor jou aan de slag om jouw probleem voor jou op te lossen.

Hypnose helpt je bij angsten en fobieën, ongewenste gewoontes (alcohol, roken, eten), problemen met gewicht, bedplassen, faalangst en laag zelfbeeld, slaapproblemen, traumaverwerking, paniekaanvallen,... 

Hypnose wordt ook op een zeer veilige positieve manier ingezet bij onze allerkleinsten. 

Hypnotherapie is geen instant wondermiddel maar een therapieproces. Het aantal sessies kan variëren van 2 tot 5 sessies, afhankelijk van de situatie. Ieder traject start met een intakegesprek. Hierin wordt jouw 'probleem' besproken zodat we in de verdere sessies volledig kunnen afstemmen op jouw persoonlijke behoefte.

Bij Hart & Co kan je terecht voor hypnotherapie bij allerlei klachten (stoppen met roken, traumaverwerking, laag zelfbeeld, paniekaanvallen,...)

FIND BALANCE WITH HART & CO

Free your mind and the rest will follow

bottom of page